Sl, världens bästa (sämsta) företag?

Men allvarligt, deras vision är att enkelt transportera människor på ett enkelt sätt i stockholm men hur enkelt är det då? Jag förstår inte hur svårt det kan vara att köra bussar på rätt tid/ köra rätt väg? Häromdagen skulle jag åka till skolan för att vara med ettorna på deras teambuilding kl 9. Jag sökte på sl efter snabbaste vägen och då skulle jag åka 560 sen byta till 520. Jag sätter mig på bussen, kliver av och väntar på 520. Tror ni det kommer någon 520? Efter 45 minuters väntan och 56 cigaretter senare (jag röker egentligen inte mycket) så kommer den buss som skulle gå en halvtimme senare än min buss jag skulle ta. Iriterad går jag på bussen och sätter mig. Redan nu är jag 15 minuter sen men jag skiter i det just då. Bussen rullar vidare mot skolan och helt plötsligt svänger bussen åt heeeelt fel håll, inte bara jag som är iriterad längre utan en dagisfröken rusar fram och fullkomligt skriker åt busschafören att han är dum i huvet och att han ska vända direkt vilket inte går. Vi fick åka in på en okq8 och vända bussen vilket tog ca 25 minuter, jag var glad, jätteglad.. inte!



Ska man jobba som busschafför lär man ju ha lokalsinne? Eller kanske en hjärna skulle funka också? Detta händer dessutom typ 3 gånger per år i min skola, vad är det för fel?

Laley 17!

En av våra största fans Laley fyller år idag! Grattis! Mer hat kommer senare idag eller senare i veckan.. puss o kram alla ni fucking rejects out there...

MVH
/Alex "Z" Skalman

Amerikanska soffprogram

Jag måste erkänna en sak, jag HATAR amerikanska soffprogram. Nu när jag har varit sjuk har jag spenderat mycket tid framför tvn och insett att det är helt sinnessjukt hur många olika skitprogram USA har. Men allvarligt, de har Rachel Bay, Oprah, Ellen degerees, Jerry springer.. ja listan kan göras lång. Det jag vill få fram är att alla dessa program 'är precis likadanna!!!! Vi lagar lite mat, pratar med någon kändis, delar ut något kul till publiken och sen är det slut? Är Amerikanare helt dumma i huvet och sitter och tittar på sånt här skit? Om någon av våra läsare seriöst tittar på dessa program kan ni höra av er till mig för jag vill försöka förstå poängen med skiten!


Teknologi... Västvärldens förfall

Vad är det för fel på människor egentligen? Kan verkligen inte säga att jag är annorlunda när det gäller det här ämnet men nu får vi väl fan skärpa oss. Prylar, elektronik och teknologi gör bara våra liv så mycket "enklare". Med enklare så menar jag mindre ansträngning, mindre rörelse, mindre tankeförmåga... vi fördummas och vissnar både fysiskt och psykiskt för att vi sväljer all den här skiten med hull och hår. Alla dessa fjärrkontroller till allt så att vi ska slippa röra på oss, micromaten för att vi ska slippa stå där och laga mat, alla olika sätt att ses/prata via internet istället för att faktiskt ta sig ut och träffas på riktigt är väl några exempel som talar för sig själva. Alla börjar ta för givet att bara slacka och inte göra någonting alls på egen kraft. Apparaterna kommer ta över våra liv och även våra sinnen...




Robotdammsugare? Var FAAAAAAAAAAN är vi på väg? VARFÖR?????



Om jag ska sia i min kristallkula så ser jag en inte så avlägsen framtid då ingen går till arbetet eller skolan. De arbeten som fortfarande existerar kommer att skötas direkt från hemmen och inte från fabriker, affärer eller kontor. Resten av befolkningen kommer bara att få ut bidrag från skatterna som företagen genererar till staten nu när dom inte behöver betala ut några direkta löner längre. Utbildningen sker bara via datorer från hemmet. Det är ju i den riktningen det verkar gå åt nu i alla fall och det är ju rätt skrämmande med tanke på att arbetsplats/skola är en stor del av en människas sociala liv. Vi kommer att bli socialt missanpassade, lata, slöa och psykiskt avtrubbade. Tendenserna finns ju redan i hela västvärlden, befolkningen rör på sig mindre, går ut mindre, blir tjockare och sjukare både fysiskt och psykiskt...

Egentligen borde alla skickas upp någonstans i norrland till nån skiten stuga utan rinnande vatten eller självgående el i ungefär ett år så att alla lär sig hur det egentligen är att leva och fungera som en människa fysiskt och psykiskt. Vi har ju inte våra kroppar och intelligens för att sitta still och låta någon robot eller liknande göra allt jobb åt oss....

... Eller? Tåls att tänka på i alla fall!

Och just det, jag måste bara nämna den lilla grejjen som ens fick mig att bli förbannad nog för att skriva det här inlägget. Det var när jag var på PrisXtra och skulle köpa bröd och såg dessa färdigskurna limpor, sen när blev vi så jävla efterblivna att vi inte ens kan/orkar skära våra förbannade mackor själva? HERREGUUUUD VA LACK JAG ÄR!"/(&)

/Alex "Z" Skalman

Sjukdomar

Jag hatar att vara sjuk. Men allvarligt, vem kom på att ibland ska människor bli sjuka så de inte kan göra någonting annat än att glo på tv? Halsfluss är det jag har åkt på, jag vet att det är det eftersom jag hade det ca en gång i månaden innan jag tog bort halsmandlarna... nu är det bara 2-3 gånger per år. JÄTTEKUL! Det räcker! Jag måste ha världens sämsta immunförsvar.

Jag tänker fan inte gå till läkaren heller, aldrig i livet. Kostar bara helvettes massa pengar och ännu mer helvettes massa pengar. Dock måste jag bli frisk.. Det är bröllop på lördag så jag måste stanna hemma från skuuulan och sänka min fina närvaro som redan ligger nere på 55 % och svajar! Toppen! SKITBRA!

Jävla äckliga fittvirus / Brunettemelii


Religion... Men allvarligt?




Religion är nog det värsta jag vet. Det verkar fungera som en jävla magnet för alla dumma människor på denna planet och även de giriga som vill håva in flis eller få makt genom dessa människor. Istället för att skriva en flera sidors avhandling om mitt hat så ska jag gå igenom de främsta anledningarna lite kort istället.

1. Krig: Merparten av de krig som utkämpats under de senaste årtusenden har startats pga religion eller åtminstone haft religion som en stark inverkan på varför man har gått ut i krig. T.ex. Perserna mot det antika Grekland, De kristnas otaliga korståg under 1000-talet och även dagens "heliga krig" av muslimerna. Alla är helt eller åtminstone till en viss del grundade på religion. Så frågan är ju hur många människor genom tiderna som har fått sätta livet till för religionen som ska vara vår frälsare och räddare i nöden när så behövs?

2. Kyrkans Makt: Att den katolska kyrkan fortfarande motsätter sig t.ex. preventivmedel och fri abort är helt galet. I den värld som vi idag lever i kryllar det av könssjukdomar, både dödliga och icke-dödliga. Så varför ska folk behöva dö för att kyrkan inte kan släppa värderingar som kommer från helt andra tider än vad vi lever i idag? Det här gör ju också att kvinnor blir gravida utan att ha planerat detta och eftersom abort inte heller ses kristligt så föds barn som inte kan tas om hand om ordentligt vilket bara leder till fattigdom och andra problem. Sjukdomar och fattigdom var knappast "Guds" idé.

3. Islams Heliga Krig och Förakt mot Kvinnor: Det här gäller dock inte alla muslimer, hur dom lever efter koranen och hur dom tolkar sina lagar skiljer sig stort från stat till stat och folk till folk. Men dom som är mest extrema och fundamentala kan ju inte vara friska någonstans. Självmordsbombare som kommer till paradiset? Kom igen? Läste i förra veckan om att en pappa armerat en bomb på sin 17-åriga dotter och skickat iväg henne för att bli martyr i Irak men hon hade istället gått till polisen och fått hjälp. DET ÄR HELT JÄVLA GALET. Att man även stenar folk till döds enligt koranens lag i t.ex. Iran gör ju så att man kväljningar, det är så sjukt bestialiskt.. finns knappt några ord för att beskriva avskyn mot detta. Kvinnoföraktet beskrivs som kultur? Finns flera länder där kvinnor varken får t.ex. köra bil, gå på sportevenemang eller träffas utan att det finns någon man närvarande. Men allvarligt, det här är 2000-talet? Släpp hörnflaggan och kom in i matchen.

Religion kan säkert hjälpa t.ex. när någon i familjen är sjuk eller har dött osv. Men mestadels så är det bara svaga människor som dras till religion i min mening. Varför tro på något som knappast existerar när man istället kan tro på individens styrka och rätt att göra sina egna val och grunda sina egna uppfattningar.

Frihet att säga vad man vill
Frihet att tycka vad man vill
Frihet att göra vad man vill


Det mina vänner är 2000-talet...

Ateism är framtiden.

/Alex "Z" Skalman

RSS 2.0