WoW... herregud



World of Warcraft... Allvarligt vilka jävla nördar det finns. Ärligt talat så har jag verkligen rätten att uttala mig om dett också för jag har själv nött WoW som en mad man i vissa perioder de senaste åren. Men att personer köar utanför Webhallen (HAHA) i dagar för att vara först att köpa det nya expansionsetet är bara sjukt galet. Kom igen? Det släpptes i november, det var kallt som fan och det gick att förbeställa via nätet? Varför då stå i kö i 2 dagar? Var det kanske för kostymtävligen som Webhallen höll i? (HAHA)

Ja herregud, jag har inget emot att folk gillar att spela och spenderar sin fritid på detta men det här är verkligen extremt, inte hört talas om någor liknande inom detta område förut. Okej att köa för biljetter till en konsert me ett band som man inte vet om man får en till chans att se innan dom slutar, men att köa för ett EXPANSION SET som kommer säljas forever känns så jevla efterblivet. Jag menar, vad var ni oroliga för? att hamna en halv level efter arch enemy in the world of warcraft?

Ursäkta mig men jag både spottar och skrattar i era ansikten era jävla pajjasar.

/ Znappe

Tidig Juldekorering kan dra åt helvete...



Men allvarligt vad är det med affärers och vissa (idiotiska) personers förkärlek till tidig juldekorering. Att smälla upp 511 tomtar och 399 tomtenissar i början av oktober verkar numera vara praxis istället för undantag. Vem tänkte ut detta? Bra fråga, kommer dock knappast finna svaret. Det som dock är uppenbart är hur idiotiskt detta är. Allvarligt, julen ska vara speciell och den varar bara en kort tid,

JULAFTON - JULDAGEN - ANNANDAG JUL!

Jag kan leva med att allt kommer upp i skyltfönstrena och på folks balkonger i början av december när det trots allt är första advent. Men att se en jävla adventsjulstake och skit i början av oktober när sommaren är lika nära som julen känns bara läskigt bisarrt. Jag kommer helt enkelt aldrig att kunna förstå mig på en del människor... Med största sannolikhet för att dom är så jävla dumma i huvudet, annars hade jag säkert gjort det i alla fall.... Kanske.

/ Znappe

Hat mot SL - Del 2



För att då fortsätta på Brunett-Emelies tidigare hat mot SL så måste jag ju ifrågasätta deras aktioner gentemot lövhalkan för stockholms lokaltrafik. Jag menar det är ju inte så att träden började tappa löv 2008, eller 2004, eller ens 1976. Om samma jävla problem uppstår VARJE JÄVLA år så är det svårt att förstår vad i helvete SL håller på med. "Man vet aldrig när det inträffar" ... Men kom igen? Inte så att förseningskaoset går över på 2 dagar när det väl har börjat. SL är bara OTROLIGT dåligt förberedda..... varje år.....vid samma tid. Det är otroligt pinsamt eftersom att detta ändå gäller vårat lands huvudstads lokaltrafik. Kommer man till jobbet i tid en dag i veckan under höst/vintermånaderna så är man i princip nöjd, men då kanske man ska fråga sig detta:

SKA DET VERKLIGEN BEHÖVA VARA SÅ???

Någon måtta får det vara. Jag råder alla till att verkligen utnyttja resekompensationen i år, anmäl varje försening så att SL får se hur mycket det egentligen kan kosta dom att vara så dåliga som dom är. Det är troligtvis det enda sättet att få dom att vakna. låt dom få punga ut 50 mille på taxiresor under en vinter o så kan vi se hur dom sköter sig vintern efter.. har svårt att se att det kan bli sämre?

/ Znappe

Kärnvapenkrig? Ja tack!



Om den här synen var det enda som fanns på våran planet just nu hade jag varit helt sjukt lycklig. För ärligt talat så önskar jag så innerligt att någon random terrorist eller någon av kärnvapenmakterna "råkar" avfyra en missil som sedan slutar i besinngslös hämnd vilket till slut leder till att hela planeten blir i princip utrotad. Människan har lyckats med mycket bra men de negativa effekterna är brutalt mer överlägsna. Vi har sugit ur denna underbara planet på all dess skönhet, all dess naturresurser och nu dessutom börjat döda oss själva iom hamrandet på ozonlagret.

Så tänk så här, om det nu skulle bryta ut ett kärnvapenkrig och låt oss då hoppas att även den sista jävla människan på jorden till sist dör av strålningen så skulle det verkligen bara föra med sig bra saker. För det första skulle hälften av människorna slippa med den fattigdom, sjukdomar och misär som dom lever med just nu. Planeten skulle dessutom få en chans att återhämta sig efter all skit vi ställt till med. Visserligen skulle det kanske ta några hundratusen år men faktum kvarstår, regnskogen skulle åter frodas, oljan och de andra naturresursernas lager skulle återigen fyllas på, ozonlagret skulle kanske tätas igen (vem vet?). Sedan skulle det återigen bli upp till kamp om vem som ska styra planeten. Jag menar, både dinosaurierna och det tidigare djurriket hade det helt okej utan att förstöra planeten för all framtid. Dom levde i symbios med varande, vissa åt andra, vissa åt växter. Hur som helst så fungerade allt i ett perfekt kretslopp... ja tills vi dök upp då.

För det spelar verkligen ingen roll om 98% av människorna på denna planet är underbara, snälla, miljövänliga personer för de andra 2 procenten förstör mer än de andra räddar. Så en utrotning av oss själva vore verkligen inte något illa om jag får säga det själv...

För Jorden - Mot mänskligheten!

/ Znappe

RSS 2.0