Kärnvapenkrig? Ja tack!



Om den här synen var det enda som fanns på våran planet just nu hade jag varit helt sjukt lycklig. För ärligt talat så önskar jag så innerligt att någon random terrorist eller någon av kärnvapenmakterna "råkar" avfyra en missil som sedan slutar i besinngslös hämnd vilket till slut leder till att hela planeten blir i princip utrotad. Människan har lyckats med mycket bra men de negativa effekterna är brutalt mer överlägsna. Vi har sugit ur denna underbara planet på all dess skönhet, all dess naturresurser och nu dessutom börjat döda oss själva iom hamrandet på ozonlagret.

Så tänk så här, om det nu skulle bryta ut ett kärnvapenkrig och låt oss då hoppas att även den sista jävla människan på jorden till sist dör av strålningen så skulle det verkligen bara föra med sig bra saker. För det första skulle hälften av människorna slippa med den fattigdom, sjukdomar och misär som dom lever med just nu. Planeten skulle dessutom få en chans att återhämta sig efter all skit vi ställt till med. Visserligen skulle det kanske ta några hundratusen år men faktum kvarstår, regnskogen skulle åter frodas, oljan och de andra naturresursernas lager skulle återigen fyllas på, ozonlagret skulle kanske tätas igen (vem vet?). Sedan skulle det återigen bli upp till kamp om vem som ska styra planeten. Jag menar, både dinosaurierna och det tidigare djurriket hade det helt okej utan att förstöra planeten för all framtid. Dom levde i symbios med varande, vissa åt andra, vissa åt växter. Hur som helst så fungerade allt i ett perfekt kretslopp... ja tills vi dök upp då.

För det spelar verkligen ingen roll om 98% av människorna på denna planet är underbara, snälla, miljövänliga personer för de andra 2 procenten förstör mer än de andra räddar. Så en utrotning av oss själva vore verkligen inte något illa om jag får säga det själv...

För Jorden - Mot mänskligheten!

/ Znappe

Kommentarer
Postat av: Anonym

tycker du är lite vrång.

2010-05-12 @ 23:44:38

Din åsikt räknas inte här:

Namn:
Kommer du igen?

mejl: (publiceras ej)

URL/Blogg?:

Idiotisk åsikt:

Trackback
RSS 2.0