Täck märsta med skum så kommer alla och festar

Igår begav vi oss till märsta för att festa i skummet på Kung Carls skumparty. Kung Carl är i övrigt en vanlig lokalkrog som inte alltid drar mycket folk då det ofta sägs att det bara är 18 åringar och 50+ som är där på helgerna. Fördommar eller inte, vad vet jag. Igår var det värre dock, efter ett tag fick kung carl sluta släppa in folk och trängseln inne på krogen var brutal. Vi bestämde oss för att dra därifrån redan vid ett eftersom det inte ens var kul? Tycker folk verkligen om att festa när man knappt kan ha en kvadratmeter för sig själv utan måste dela den med 4 andra? Skulle man beställa något i baren tog det ca 30 minuter innan du hade tagit dig dit, beställt och sedan fått drickan? Är detta rätt? Kung carl följde förstås alla regler gällande antal folk de får ha där inne men borde man kanske sänka den gränsen? Hade det börjat brinna eller om någon hade haft en bomb på sig är jag skeptisk om de hade fått ut alla.



Var går egentligen gränsen för hur många man får ta in på krogen? / Brunettemeliii*

Vill du arbeta med människor, är glad och positiv och...

...helt bakom flötet... Är du söt i bästa fall trevlig och har en IQ som är på den övre skalan av tvåsiffriga nummer har vi jobbet för dig. . Vi kommer först och främst att titta på om du på ett trevligt sätt kommer kunna bemöta våra kunder/gäster/klienter, huruvida du faktiskt förstår och kan tillgodogöra dig det som säga är sekundärt. Du bör vara stresstålig, med andra ord inte gråta offentligt i pressade situationer, utan åtminstone springa därifrån och låsa in dig på toaletten. Är du arbetsskygg? Sköt det snyggt och le undertiden. Passar ovanstående beskrivning in på dig? Då behövs du i servicebranschen, kom som du är, de flesta andra är likadana!

Jag har förresten hjälpt en vän att handla en TV idag det tog bara två timmar. Vi hade sett ut Tv:n efter fem minuter resten av tiden ägnade vi åt att vänta och titta på medan misstag på misstag begicks med våra varor och kvitton. Efter 40 minuter blev jag lätt frustrerad och min vän som pratar någon form av svensk/engelsk kombination med diverse andra influenser förstod allt mindre och mindre. Vi fick *hjälp* av inte mindre än tre personer som bollade oss fram och tillbaka mellan varandra och inte ens kunde svara på vilka fel de gjort. Är det möjligt att en hel arbetsplats består av människor med samma handikapp? Borde man kontakta Rekryterings avdelningen? Eller ska det ta två timmar att vänta på en TV?

Sen fick vi inte bordet till TV:n utan fick gå tillbaka...

// stalin


Pizza direct, världens sämsta pizzeria?

Men allvarligt, igår när jag skulle ringa och beställa hem pizza från pizza direct (de är de ända i väsby som tar kort när man beställer hem) så blev jag så jävla iriterad så jag var kapabel att döda dem, jag ska berätta vad som hände!



Pizzakillen = P
Brunettemliii* = E

E: Hej! Jag skulle vilja beställa hem två kebabpizzor och en sån där med oxfilé och beaneisesås hemkört.
P: Va har tvärr ingen oxfile... kan du ta fläsk? (iritationsmoment 1)
E: Nej! Ta en till kebeb då..
P: Så tre kebabpizzor, vilken adress?
E: Juste jag vill betala med kort, det går väll bra?
P: ehh .. mmhm... mjoo, aaa... Vi ringer upp dig alldeles strax!

Det går ca 40 minuter av väntan innan jag bestämmer mig för att ringa uppden själv igen, lite mer irriterad den här gången.

E: Hej! Jag ringde för ca 40 minuter sen och ni skulle ringa upp?
P: Ja pizzorna är klara men vi har inte fått din adress?
E: Nej eftersom ni skulle ha ringt upp? Det kan vara lite svårt att leverera pizzor om man inte vet vart eller hur?
Jag skulle betala med kort också? Ni har fortfarande inte mitt kortnr.
P: Vi lovar att ringa upp dig om 5 minuter.

HERREGUD, har de en prao från iv som tar emot beställningar via telefon eller? Hur svårt kan det vara att ta ett kortnr? Efter 5 minuter ringer de iaf som de lovat. Jag rabblar iaf nr och adress så fort som möjligt för att slippa prata med dem, sen kommer pizzan 10 min senare och jag kan bara säga att det var tur för dem att pizzan var varm och god iaf, annars hade jag nog dödat dem! /Brunettemeliii*


vem ska betala min pension?

Idag en dag som alla andra dagar blev jag grymt förbannad - denna gång på ungdomars arbetsmoral! Det vill säga min egen generation, tragiskt. 18 till 21 åringar är hemma från jobbet för att dom har snor i näsan, är lite trötta, för att det är vinter eller för att dom var dumma nog att bli så fulla kvällen innan att de inte kan stå följande morgon. Förutom att folk är så puckade att de dricker tills de spyr gör de ytterligare ett misstag genom att sjuka sig till jobbet där hälften av deras kompisar som var med kvällen innan osckså jobbar... MEN ALLVARIGT!! Väx upp!! Drick inte mer än du tål eller lev med skiten dagen efter. Har du snor i näsan sex gånger på två månader, alla olika tillfällen har du antingen fått ett mycket allvarligt virus, förmodligen dödligt, eller så är du helt enkelt INTE SJUK! Förutom alla dessa anledningar listade ovan finns det en sista som verkligen lägger grunden till min uppfattning och urladdning i denna text. Folk som söker ledigt, inte får ledigt och sen blir lägligt sjuka! ALLVARLIGT! Vem f*n ska försörja nästa generations pensionärer när framtidens arbetskraft har fler sjukdomar på en månad än det finns olika sorters flingor på Coop. Tänk om det var som förr att man faktiskt var tvungen att arbeta för att överleva och försörja sig, hur hade det gått då? Är vår förslappade ungdom ett resultat av j*ligt sunkig socialpolitik eller är det så att Natural Selection inte lägre har så stor makt och vad skit som helst får finnas till??

Over and Out Stalin


Världens längsta tuppkam?

Men allvarligt, hur kan man låta sin 15åriga son försöka slå rekordet i världens längsta tuppkam? Idag skriver aftonbladet  om hur Alexander, 15 sparade sitt hår till en 61 cm lång tuppkam. Tidigare rekordet låg på 53 cm. Får jag fråga vad det är för fel på 1900-talisterna? Tydligen så krävs det något extremt i  det dagliga utséendet för att vara tuff, antingen ska du ha 15 cm höga klackar i skolan, genomskinligt linne på stan eller en extremt lång tuppkam? Men helt ärligt hur snyggt är det då? Klipp dig och skaffa ett jobb ungjävel!


bild: Aftonbladet.se

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3194655.ab

Kussie gör ett försök att bli lika rik som bulla

Kussie har börjat sälja kläder, WIIIEEEE jag ska beställa alla kussietröjjor som finns !!!!!!! / Brunettemeliii



Äckliga fåglar

Men allvarligt, hur äckliga är inte fåglar? De är överallt, i stan, på stranden, på tomten.. ja ni fattar vad jag menar, man kan inte göra någonting utan att komma i kontakt med de där jävlarna. De skiter, stinker och är i vägen. Fåglar är ÄCKLIGA! Den äckligaste fågelsorten måste fan vara duvan. I filmer framsår alltid vita vackra duvor som typ världens bästa fågel men helt ärligt så är dom typ lika äckliga som råttor. hur fan kan folk sätta sig och mata de äckliga djuren? Skulle en normal människa sätta sig på centralen och matta råttorna? Det är fan samma sak!



Förra veckan så upptäckte jag och Chrille en skitäcklig död fågel på skolgården. Senast idag såg jag att den ligger kvar, kan inte någon ta bort den äckliga fågeln? Eller ska den ligga där tills den vaknar till liv igen nästa årtionde?
Hoppas den är borta imorgon annars kommer jag nog döda någon. / Brunettemeliii*

Steffie-Lou och Stockholmspojken....

Nu måste jag också klanka ner på våra egna medarbetare här på menallvarligt.blogg.se. Vada i helvete håller steffie-lou och stockholmspojken på med? Ni är rent ut sagt pinsamma. Okej, Steffie-Lou, du går i skolan på dagarna och jobbar då och då men hur svårt är det att hitta 10 minuter per dag för att mata ut ett inlägg på vår fina blogg? Stockholmspojken, du jobbar 8-17 måndag-fredag och du kan ändå inte fixa fram någonting? Jag vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta men faktum kvarstår. Ni suger KUK, skärp er eller hitta en blogg som är nöjd med en update i månaden... allvarligt.... jag har bara en sak att säga till er men jag låter katten göra det....



/Alex "Z" Skalman

O'Learys..........




Jag var på O'Learys igår och skulle käka inför derbyt jag nyss skrev om och jag kan ju säga att jag blev rätt upprörd över den urdumma servitrisen. Kan börja med att nämna att det var O'learys i Kista som det gäller (vi kom dit precis efter att killen blev knuffad genom glastaket). Hur som helst, jag ber om ursäkt till glastakskillen, det som hände dig var tråkigt men nu har vi viktigare saker att tala om. Du fick säkert vad som kom din väg i alla fall så... I alla fall, jag sitter på O'leays och beställer min mat och jag vill då ha en hink miller till maten eftersom att vi ska kolla på ett fotboll i ett par timmar så är 4 öl rätt lagom. Då säger våran UNDERBARA servitris, eller vänta, jag återskapar samtalet istället... here we go:

Servitrisen:  "Ska du ha hinken själv?"
Znappe: "Ja?"
Servitrisen: "Vi kan tyvärr inte servera en hink om det bara är en person som ska dricka ur den"
Znappe: "Men jag kommer att vara här i några timmar och dricka öl och det är billigare för mig att köpa en hink?"
Servitrisen: "Tyvärr, så går det när man skickar sina anställda på kurs!"
Znappe: "Så du kan inte ge mig mer än en öl i taget men du kan typ servera mig 10 stycken under matchen men inte 4 åt gången eller vad är det du säger?"
Servitrisen: "Det stämmer..."

Okej? Får någon det där att stämma? Allvarligt... vilka jävla idioter.

Det slutade med att jag drack 6 stor stark 50 cl. Den där hinken hade innehållet 132 cl öl, vilket motsvarar drygt 2,5 av de ölen jag beställde en och en så då frågar man sig ju..... VEM FAN VAR IDIOTEN SOM KOM PÅ DET DÄR????

....... /Alex "Z" Skalman

Skandalderbyt

Jag förstår inte hur jävla svårt det ska vara att inte kasta in massa skit på planen under en match. Jag måste också säga att jag är hängiven djurgårdare och går på de flesta matcherna varje säsong så det här handlar inte om att det just var aik och hammarby som skämde ut sig igår, det här handlar om idioterna i allmänhet. Det händer skit även när djurgården spelar och dom idioterna tar vi hand om... med hårdhanskarna så att säga precis som bajen fans gjorde med mongoliderna på sin läktare igår. Däremot att gnaget sen stormar utanför södra förstör ju bara allt ännu mer, för en gångs skull så kunde black army gått från ett derby på råsunda med äran i behåll men det lyckades dom inte med nu heller. Vad är det för totalt imbecilla idioter som säger att dom älskar samma lag som vi älskar och sen kastar in raketer o massa annan skit på planen under en allsvensk fest? Varför bara inte låta det vara den fest det ska vara? 2 sjungande klackar som hetsar varandra till stordåd utan våld. Jag förstår verkligen inte problemet... så jag får väl återigen upprepa att det är helt sjukt hur många JÄVLA IDIOTER VI HAR I DET HÄR LANDET!




Ps. Tony Deogan hade sig själv o skylla på tal om huliganism... Ja.. stackars dig! du valde att vara där din jevla Wisemanbög, hur mycket din familj än försöker säga att du inte var huligan så vet alla vi som har lite inblick i det hela att du fan inte var bättre än någon annan där... så det som hände var ditt eget fel...

Sluta slåss! Börja sjunga!

Hata Hata Hata Kalmar!

/Alex "Z" Skalman

Kortläsare?

Men allvarligt, folk som tillverkar kortläsare till olika butiker måste ju vara helt jävla dumma i huvudet? Varför kunde de inte göra en enda sort där man drar kortet åt ett håll istället för att ha 57 olika modeller? Dra kortet med remsan inåt, remsan utåt, chipp fram eller bak? Hur fan ska man veta hur man ska betala? Vore det inte enklare om alla var likadanna? Om någon som läser detta är i den branchen, kortläsarbranchen asså, så kan du höra av dig till mig och berätta VARFÖR det är så? /Brunettemelii*


Dagens lunch

Idag har jag ätit korv med bröd till lunch, det man behöver för denna maträtt är:

1. korv
2. bröd
3. ketchup & senap

Enkelt eller hur? Men såååå gott! /´Brunettemeliii*

Men dom är ju bara barn?

Jag ska erkänna en sak, jag HATAR barn. Jag har aldrig gjort det förrut då jag tidigare har jobbat med barn i 4-5 år och även haft en lillasyster som var liten samtidigt som jag var stor. Detta har aldrig varit något problem. På senaste året har ett enormt hat mot barn vuxit inom mig, barn som skriker på bussar/tåg får mig bara att vilja ta ett tuggummi och stoppa ner i halsen på det tills det kvävs. Detta är förstås inget jag skulle göra men ändå. Barn är äckliga (de bajsar & kissar på sig, äter med hela ansiktet och tuggar med totalöppen mun) och jobbiga (vad gör du? Varför gör du så? vad ska vi göra? Ska vi leka?) Glöm inte bort att under tiden ett barn har hunnit göra dessa saker har de samtidigt stoppat handen innanför byxorna, kliat sig i röven och sedan pillat ut lite snor som de också självklart käkar upp. Snor med bajs, en delikatess?
Jag hade nog tyckt om barn om de inte hade varit så äckliga och jobbiga, för IBLAND är de faktiskt snälla (när de sover)

/Brunettemeliii*


FRA - Bra Skit!

Men allvarligt, varför allt klagande över FRA-lagen? Jag förstår ingenting! Som ni kanske har märkt så avskyr vi majoriteten av de s.k. människorna som bor i detta land och det kommer vi att fortsätta göra så länge ni är så jävla dumma som ni är. FRA-lagen ger bara staten en bättre chans att hålla koll på er idioti innan ni drar ner oss i nån mer skit. Dock så borde det ju riktas lite mer energi mot att plocka bort folk som blondin-bulla, storstadspujken, linda rusing osv från både webben och våra svenska gator. Hade jag någon som helst regeringsmakt så hade jag direkt skapat ett register över folk som bloggar och är TOTALT JÄVLA DUMMA I HUVUDET! inse att ni förstör våran nästa generation svenskar era imbecilla wannabe-famous mongon. Nån jävla måtta får det vara.

FRA mot Bloggare ... Låter bättre än den ursprungliga. Dock så ägde den ursprungliga lagen också...


Så.... Nu är det dags att komma och Hata... yours truly väntar ivrigt.

MVH

/Alex "Z" Skalman

Gör som brunettemeliii* & steffie-lou!

Ni kanske undrar hur vi orkar med våra otroligt dramatiska och glamorösa liv med jobb, skolan, bloggen och alla besök på olika ställen för att fixa till våra utséenden? Idag tänkte vi avslöja de största hemligheterna hur vi gör för att vara så stora och häftiga som vi har blivit!

1. Spindelörhängen
För ett tag sedan köpte vi ca 70 par spindelörhängen i olika färger så nu tar vi bara ett par i en färg som matchar dagens outfit istället för att välja och vraka bland alla smyckan man äger, otroligt underlättande!

2. Flätade tofsar
Jag vet inte om dessa tofsar fyller någon funtion men de är sjukt snygga iaf! *FniZzzZ*

3. Införskaffa Hello kitty mobil
Hetaste mobiltelefonerna just nu! Gör som brunettemelii* och steffie-lou och köp en hello kitty mobil så är livets problem lösta! Vi lovar!


Puss & Kram ses på stan!

Ska man vara med i bloggen ska man vara med i bloggen!

Jag har börjat störa mig lite smått på storstadspojken och Steffie-lou eftersom de inte skriver alls i bloggen? Om man tjatar om att få vara med så ska man väll fan skriva inlägg ibland också? Hoppas ni skärper er!

/Brunettemeliii*

Svensk Pophistoria!

"På söndag uppträder en av Sveriges största stjärnor på Nickelodeondagen. Hon är bara 16 år gammal, heter Amy Diamond och gillar köttfärssås och spagetti."





SÖNDAG, SÖNDAG, SÖNDAG !!!!

GRÖNAN, GRÖNAN, GRÖNAN !!!!

NICKELODEONDAGEN, NICKELODEONDAGEN, NICKELODEONDAGEN !!!!

PRINCESS OF POP, PRINCESS OF POP, PRINCESS OF POP !!!!

Missa inte detta! Det kan ju inte bli större än så här! På söndag spelar självaste fucking AMY DIAMOND på grönan! Tacka Nickelodeon för det! Herregud, jag kan inte vänta! Det här kommer bli enormt! Klart större än dom som såg beatles sista konsert eller Nirvanas sista spelning! Det går inte ens att jämföra! AMY FOR LIFE...

*fniZZ fniZZ*

Men Allvarligt? .... Lägg ner din "karriär" ...

/Alex "Z" Skalman

Kundservice strikes again!

Allvarligt? Hur svårt kan det vara att ha en fungerande kundservice? Jag menar, det här med kundservice var ju inget som storföretagen började med igår direkt så man tycker ju att idioterna haft tillräckligt med tid på sig att ordna ett fungerande system och kompetent personal men för andra gången på en vecka så fick jag själv (tyvärr) erfara att så FAN INTE E FALLET!



Denna gång gäller det bredbandsbolaget. Kan erkänna att det var mitt eget fel denna gång att jag behövde ringa dit pga av en missad faktura men det som följde sen har jag fan inte med att göra. Jag ringer dom och får klicka mig igenom otaliga menyer utan att ens komma till rätt avdelning och när jag sen blir kopplad så får jag prata med Maria på "Uteblivna fakturor". Jag förklarar trevligt hur läget ligger till (efter 6 minutes väntetid när dom sa det skulle ta 2-3 min) och jag frågar om det finns något sätt som man kan betala idag och få tillbaka uppkopplingen redan nästa dag och hon säger Ja. Såååå jag kopplas till något som heter Röstservice där man ska kunna betala med sitt mastercard/visa över telefon och få tillbaka sitt internet på en dag.... Och vad händer, inget hörs? Jag väntar i 3 minuter o sen låter det *Pip Pip Pip* och så kopplas samtalet bort. Jag ringer upp igen, smått irriterad, får denna gång sitta i kö i 8 minuter innan jag kommer fram till någon annan på samma avdelning. Jag förklarar lite mindre trevligt vad som hänt och då säger han att han följer me mig in på den andra linjen innan han kopplar bort sig för att se att det fungerar. Så ok... jag hör lite schysst hissmusik i ungefär 30 sekunder och sen blir det TYST IGEN!? ... Tro det eller ej, men sedan kopplas jag bort igen...Pip Pip Pip började redan gå mig på nerverna. Jag bestämmer mig för att ringa upp idioterna en tredje gång och då får jag prata med min kära Maria igen efter ytterligare 8 minuter väntetid. Hon var faktiskt rätt trevlig men jag var för arg för att bry mig så det slutar med att hon ska vara med mig på linjen hela vägen fram denna gång. Det börjar bra med hissmusik i typ 2 minuter denna gång... Men gissa vad.... *PIP PIP PIP* VAD I HELVETE!??! Vad fan är det för jävla skitsystem och totalt inkompetenta idioter dom har på bredbandsbolaget egentligen??? Allt slutade med att jag fick betala den vanliga vägen via nätet och vänta i 3 dagar. Tack så fantastiskt mycket! Allvarligt... Peder Ramel, nu får du fan styra upp detta omgående.

Förresten, angående Tele2-idioterna. Jag ringde och bråkade med dom i 3 dagar och upprepade gång på gång att det var deras fel eftersom att dom sagt fel summa till mig från början på min räkning.. Sista dan så började dom väl tröttna och ville ha bort mitt hat för då avslutade dom samtalet med "Vi ska se vad vi kan göra.." de 2 tidigare dagarna lät det bara "Vi kan inte göra nångonting förrän allt är inbetalat.." ... Men ojdå! En timme efter 3e dagens samtal så fungerade min telefon igen! Där ser man vad lite motiverat hat och frustration kan återkomma. Znappe var nöjd.

/Alex "Z" Skalman

Är du en B-kändis från Big brother? Börja blogga!

Jag tycker att det är ganska kul att våra två största bimbos från big brother nu har tagit över bloggvärlden! INTE! Linda Rusing ligger numera 2:a på bloggportalen och har ca 160000 läsare i veckan och lilla gunning ligger 10:a med ca 55000 läsare per vecka. Hur mogna är dessa kvinnor egentligen? Bloggvärlden består mestadels av 17åringa fjortisar och töntiga datanördskillar men tydligen inte längre för nu ska alla B-kändisar också blogga? Ingen av dessa bloggar är speciellt bra eller orginella utan den enda anledningen till att folk läser är för att de är "kändisar" som skriver. Smart sätt att publicera sig själv om inte tidningarna vill veta av en längre.





Lite inlägg = lite läsare?

Det har varit snålt med hatiska inlägg i bloggen de senaste dagarna vilket har resulterat i dåliga läsasiffror. Vi måste skärp oss nu gubbar! Dock är det inte så lätt eftersom Z inte har något internett och jag och steffie-lou går i plugget om dagarna men vi får jobba på det! Det kommer ett inlägg om Linda Rusings blogg senare idag :)

/ Brunettemeliii*



Sveriges sämsta OS på ca 100 år

Okej Z har klagat som faaan på OS i de senaste inläggen han har skrivit och det är först nu som folk har upptäckt hur dåliga Sverige är i år? I dagens tidningar har det skrivits överallt om hur dåligt det har gått och att vi aldrig har varit så dåliga någonsinn förrut? Pinsamt. Två silver än så länge. Skit. Vi får väll hoppas att någon hinner ta en till medalj innan OS slut... för landets skull asså.

/Brunettemeliiii*



Lilla Lotta

Det är kul när folk inte förstår ironin med vår blogg och lackar ur totalt. I förra inlägget om Veronica Maggio passade Lotta på att skriva en bok om hennes åsikter angående bloggen. Var god läs! :)

JAG HATAR VERONICA MAGGIO

Men allvarligt, Finns det något jobbigare än Veronica maggios reklam för hennes nya skiva som de envisas med att visa på tv jämt? Jag HATAR den! Fyfan vad dryg den är! "Köp min nya skiva" Vem fan köper ens skivor nu för tiden? ALLA laddar hem musik numera lilla gumman. Dessutom hatar jag MQs reklam som hon också var med i, leeeeet the sunshine iiiiin. Herregud. Hon är ful, dålig och gör ännu sämre musik! Jag funderar på att köpa alla hennes skivor och gräva ner de någon stans!


Kissie & Billie <3



Men allvarligt, vad gör människorna? Sminkar sig brutalt, tar massa kort och gör en film? Kolla hur dom ser ut asså, den ena är värre än den andra. Kissie ser dock knappt fjortis ut bredvid Billie och hennes överbrutala u-ringning. Detta är humor på hög nivå! Jag måste erkänna att trots att vi hatar er så älskar vi filmen! HAHAHA!

We know you hate it but we love it / Steffie-lou och Brunettemeliii*

...

förra inlägget om moppepojkar va btw skrivet av mig Stockholmspojken så ni vet... skit på er!

jajaja! Jävla moppepojkar!

okej skalman! :) men ofta man vet va ett typo är! ja e ingen datanörd :) ett fel är alltid ett fel iallafall! skit samma nu ändå.

jag lackar som fan på alla små moppepojkar som åker typ 4-5 st på en moppe, dessutom utan hjälmar!! helt stört! de e så man hoppas att dom ramlar och gör sig illa som fan så dom lär sig att de inte är någon bra idé!! SKYLL ER SJÄLVA FÖR FAN!!!!!


att börja skolan efter ett lov

Helt allvarligt så måste den här dagen vara den värsta dagen på året. Den dagen då man måste ställa väckarklocka, gå upp och fixa sig och sedan bege sig till skolan för första gången på månader. Jag HATAR skolan. Det finns ingenting som är lika tråkigt som att sitta och lyssna på en idiot som snackar om ingenting i 6 timmar om dagen. Dock så vet man ju att idag bara går ut på att få busskort och papper typ, men ändå... Det suger!



/Brunettemeliii*

Stockholmspojken....

Stockholmspojken, kna är inget stavfel. Det är en typo och det är en rätt stor skillnad mellan dessa så jag förstår inte riktigt vad du har för poäng med det här inlägget alls?

Jag kan förklara skillnaden lite snabbt här:

Exempel 1: När du skriver "medecin" i ditt senaste inlägg så är det ett stavfel eftersom att det stavas "medicin".

Exempel 2: När Brunettemeliiii* skriver kna i sitt senaste inlägg så är det en typo. Dvs ett misstag som lätt kan hända när man har förmågan att skriva snabbt med ett tangentbord till sin hjälp.

Var det utförligt nog?

MVH
/Alex "Z" Skalman

klaga bäst klaga sist!

Ja man kna tjäna pengar på att ha en blogg och nej du kommer inte göra det med din 46 läsare om dagen.

Men Emelie! Hitta nåt stavfel i den här meningen!! vet inte riktigt va du menar me kna tjäna pengar.. e de typ att man sitter på knäna och tigger pengar eller? Vet inte riktigt va du vill få fram i den meningen. :)
Och du som klagar på mig!! haha! Smaka på din egen medecin.. blir lätt så när man låter fingrarna fara fram över tangenterna som en jävla tornado kommer du nog säga nu. men men. kolla av innan du lägger in inlägget då! :P

/ stockholmspojken

Fiaskon o Bilförare!

Kan väl börja med att säga att jag måste typ vara synsk! Sa jag inte att jag säkerligen skulle få skriva en part 2 angående svenska fiaskoinsatser i OS? Trodde dock inte att jag skulle ha tillräckligt med material för att göra det redan nästkommande dag, men svenskarna slutar ju aldrig att underprestera så det blev så ändå! Kan börja med Mustafa Mohamed, 4a på VM i fjol på 3000 m hinder. Den gången blev han snöpligt omsprungen av 3 kenyaner på sista varvet men vad i helvete hände nu? Täten med ett varv kvar och slutar 10a!? LÅÅÅÅÅNGT från medaljerna, "Benen bara dog, det fanns inget där"... Jag menar, Allvarligt? Hur många gånger har vi inte hört sådant förut, det måste ju vara något som är fel antingen med träningen eller taktiken av loppet för att det ska hända. Någon jävla måtta får det vara, det är extremt pinsamt att vara svensk ibland..



Och ja, dagens höjdpunkt var ju Sanna Kallur. Utmålas som ett av de största guldhoppen av alla. Går lätt vidare till semifinal och allt verkar frid och fröjd men vad i helvete gör hon, RAMLAR PÅ FÖRSTA HÄCKEN I SEMIN PÅ OS!??!? Allvarligt, hur är det möjligt? Hur ofta har hon ramlat förut? Knappast ofta! .. Men vadå, hon kanske tänkte att hon trots allt är svensk så varför inte spara fallet tills den gången man kan spoliera 4 års arbete och förberedelser utav det! Måste ju varit något i den stilen. Så grattis till den största fiaskoinsatsen hittils tillsammas med Linus "Sämst när det gäller" Thörnblad.



För att tala om något annat som gör mig så otroligt förbannad. Bilförare i innerstan, 90% av dom är fan helt jävla dumma i huvudet. Det kan inte finnas minsta gnutta vett i deras pantade s.k. "hjärnor". Det känns som att man glider runt i någon futuristisk krigszon så som folk kör. Folk svänger in i minsta luckor utan att använda blinkers, dom kör mot rött oftare än mot grönt, U-svängarna avlöser varandra åt alla håll o kanter och även om man tutar på dom och skriker sig helt blå i ansiktet så sitter dom lugnt där o pratar i sina mobiler i sina flashiga mercedes. Kan ni bara dö allihopa eller i alla fall försöka FÖLJA LAGEN ERA JÄVLA IDIOTER...

Allvarligt, blir så jävla trött....

/Alex "Z" Skalman

Svt, sveriges bästa tvkanal

Men allvarligt, De visar OS dygnet runt på hemsidan och har inte ens skaffat servrar så det ska fungera att hela ridsportsverige tittar över nätet samtidigt? Mitt när man tittar stängs det av och så går det inte att komma in på sidan för att den är "överbelastad". Bra jobbat svt, riktigt bra. Imponerade. Kan inte typ z-tv eller cartoon network visa OS nästa gång det är? De skulle fan klara av det bättre!


/ Brunettemeliii*

Gratis smink hit och dit

Men allvarligt, det här med gratis smink, affliates och allt vad det heter har gått för långt. Ja man kna tjäna pengar på att ha en blogg och nej du kommer inte göra det med din 46 läsare om dagen. Folk tror att det är jättesmart att sitta och skicka sina länkar till massa människor och att dom då kommer få massa gratis smink! WOHOOO! Helt ärligt, folk kommer sluta läsa era bloggar om det enda ni gör är att försöka tjäna pengar eller saker på bloggen? Te ert jävla smink och kör upp det i röven!



/Brunettemeliii*

Storstadspujken

Bloggvärldens just nu mest pinsamma, Blondinbullas soeta pojkvän har OCKSÅ skaffat en blogg! Allvarligt, vad tänkte han är han gjorde bloggen och vad tänker han i sina inlägg? PINSAMMA MÄNNISKA! Den enda anledningen att folk läser hans jävla skitblogg är för att dom vill veta allt om vad han tycker om bulla, eftersom hon redan har skrivit allt om honom i sin blogg! Efter några mesiga veckor har Stockholmspujken gått och blivit lika "känd" som sin fula flickvän och det är ju jäävligt roligt för honom! Han skriver extremt spännande saker saker som till exempel:

Det är underhållande med grabbar som inte själva inser att de är tofflar. Stereotypiskt samtal mellan toffel och toffelpolarna:

- Ska du hem till henne ikväll? Trodde du skulle hänga med oss på matchen och sedan ta en bärs i stan?
- Eh, jo. Alltså. Men sen fick hon mens idag… Så jag måste stanna hemma och mata henne med choklad medan vi tittar på ett sex timmar långt Sex And The city- maraton. Ja, ni vet hur det är… He… he… tjejer, ni vet?

 

 

Då till min fråga. Hur gammal är killen? Bulla påstår att han är 23 år gammal men det verkar som att han typ är 15-16. Kanske är det något fel på bulla och detta nils skriver om stämmer (vad vet jag?) eller så är det bara något som fördomsfulla Nuls tror? Killens liv går lixom ut på att leva på flickvännen, festa på stureplan (han gör det iaf lagligt) och äta mat på olika resturanger, också på stureplan såklart! Är det så idealet hur vi vill att ett liv ska se ut? Är det människans mål att bli en manlig blondinbulla? Jag tycker du ska ge dig ut på jakt efter din manlighet, lilla Nuls!


 

/Brunettemelii*


OS.. Allvarligt



Dom svenska fiaskoinsatserna avlöser varanda, många sjukt dåliga insatser har det varit än så länge samtidigt som det inte är direkt många som har presterat bättre än väntat. T.ex. jag menar, Håkan Dahlby skulle ju ta guld eller i alla fall minst medalj... det trodde alla! inklusive honom själv och hur fan gick det då? Inte speciellt bra!

Fotbollsdamerna... det var ju nu det skulle vara deras tur! (vilket det iofs ska vara varje gång känns det som om man får tro media!) Det var nu dom skulle vara redo att slå Tyskland... hur gick det? Ärligt talat så vet jag inte, för jag bytte kanal till nåt mongoprogram på 3an vid ställningen 0-2 då tålamodet VERKLIGEN började tryta.

Simmarna!??!?!?? Stefan Nystrand har babblat om 2 guld i detta OS i ett par år nu och efter tag så började man väl nästan tro på honom för att han upprepade det så många gånger... och hur gick det? 8a och 8a! Kanske ska säga grattis till finalplatserna, men snackar man om guld så länge o slutar 8a båda gångerna så får man för i helvete inget grattis. Inte av mig i alla fall! O ja... Therese Alshammar, det var ju nu guldet skulle komma. Vad händer? Jo, stackars therese baddräkt går sönder och hon kommer inte ens till final efter år av förberedelser. Blev nästan lite sympatisk när jag såg henne gråta efteråt men den känslan försvann snabbt för hon förtjänar det helt enkelt inte. Allvarligt, bättring krävs. Totalt IG!

Linus Thörnblad.. Ständigt demma Linus Thörnblad. Alltid bra resultat innan mästerskapen, pratar alltid om att han ska komma top3 om han bara hoppar som han kan. Då frågar man sig ju, VARFÖR GÖR DU ALDRIG DET DÅ? Linus "Fiasko" Thörnblad eller kanske det ännu mer smickrande Linus "ALLTID Sämst När Det Gäller" Thörnblad kanske skulle vara ett par namnbyten han kunde ansöka om till skatteverket. Enligt mig så skulle dom passa honom jävligt bra.

Det var väl det värsta än så länge.. men om jag inte har totalt fel så lär jag få göra en "Part 2" angående detta. Jag menar, svenskarna har ju flera dagar till på sig att misslyckas! Go for it! Överskattade sopor... Allvarligt.

MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR
/Alex "Z" Skalman

Vem har bytt design?

Den j*vla idioten som har bytt design på bloggen ska DÖÖÖÖ!
/ brunettemelii*

Är du 14 år och modell för ur och penn? Då är det precis dig vi söker!

Vi skulle så gärna vilja ha en kunzaliknande tjej i vår blogg. Jag menar vi har ju Steffie Lou, Brunetteemeliiii*, Alex "z" skalman och stockholmspojken. Vi har hela bloggvärlden samlad i en blogg.. Förrutom kunza :( Kunza är förövrigt en väldigt snygg tjej som faktiskt (tillskilnad från andra bloggare) verkar ha någorlunda iq. Förresten så ångrade jag mig. Tjejens blogg är aptrist och det eeeenda hon skriver om är hur mycket hon saknar sin stackars dj i grekland. Jag menar vem fan har aldrig blivit förälskade utomlands? Medans stackars kunza sitter hemma och gråter över lilla Thuo knullar han säker 5 brudar som ser ut precis som henne där borta i Grekland.



Är du äcklig? Kontakta mig, jag gör dig snygg på nolltid!

/Brunettemeliii*

Dagens funderingar..

Allvarligt, hur tänktes det när dagens ytterdörrar blev standardmått för hyreshus? Jag flyttade idag och hade verkligen glömt (eller antaglige förträngt) hur förbannat komplicerat det är att få in möbler genom dessa dörröppningar. Speciellt när hallen oftast är alltför smal så det blir i princip omöjligt att få någonting utan att skrika ut otaliga svordomar och slita sitt jävla hår. Någon måste stå till svars... helt sjukt. Trapphusen är ju inte direkt bättre heller.. lika smala.. min soffa mår inte bra alls nu, blir ett jävla jobb att fixa ihop den igen. Jag blir bara argare av att det inte finns någon jag kan SKYLLA på!?

Aftonbladet publicerade en rätt kul artikel om Marion Jones tid i fängelse idag. Allvarligt vilken idiot hon är? Hon verkar ju dessutom tycka sååååå synd om sig själv, jag menar krokodiltårarna efter sin fängelsedom och hur hon inte skulle få träffa sina barn var ju helt sjuka. Jag menar vems fel är det att hon är luspank och sitter i fängelse? Ja inte fan var det jag som knaprade schyssta piller, fuskade till sig guld och prispengar och sedan ljög om det i flera år. Dessutom så var hon aktiv i arbetet MOT dopning. Ärligt talat, hur fan står det till med en del personers mentala hälsa? Marion Jones är ett jävla skämt, hon kan fan stanna där hon sitter och ruttna.



/Alex "Z" Skalman

Bloggtorka

Men allvarligt, vi är typ 4 pers som skriver i den här bloggen men det verkar som att de andra har drabbats av bloggtorka. Vart fan är Steffie-lou typ? Jag vill se videoupdates! Nu får ni fan skärpa er!!!

PS. Znappe har fått tillåtelse för att han flyttar. DS

Det märks tydligt att du inte gått ut gymnasiet

Jag vill bara be om ursäkt för stockholmpojkens tidigare dyslexi i förra inlägget, jag menar vem fan vet inte hur man stavar till entré eller nerver? Christer du får fan skärpa dig nu om du ska vara med i bloggen!

/  Brunettemeliiiii*

jajamensan!

Stockholmspojken gör antré! snart på allas närver :) :) HAHAHA!


Kussie we hate you

Grattis sverige! Nu går det äntligen att tjäna pengar på din hårfärg! Det räcker med att du färgar det så blont så det nästan trillar av huvudet. Det gör väll ingenting? Det är brutalt snyggt! De flesta inom bloggvärlden vet vem kussie är, sveriges mest kända riksfjortis. Kussie gillar att festa (så hon gör det i stort sett varje dag med sin bästa kompis clownen cludiuuuu) och shoppa (självklart om man är stor bloggerska) OCH att äta McDonalds!?



Jag menar om man ska köra på den stilen som hon försöker med sitt hår, smink och kläder måste man ju äta sallad? Vad säger blondinbulla om McDonalds lixom? Kussie är ju trots allt bara en 15x fjortisblondinbulla. Det enda bra med kussie är ju trots allt att hon vet att hon är en bortglömd ful fjortisråtta och är stolt över det? HAHA, människan i stort sett älskar sig själv och hon älskar sin blogg ännu mer. Jag hoppas faktist att folk kommer inse hur patetisk hon är och sluta läsa hennes jävla skitblogg snart!

/Brunettemeliii*

Smaker?

förstår inte riktigt poängen med att vara så glad över alla dessa sjuka smaker och sedan vara mindre glad själv o sen så har vi också sett starten av damernas semifinal i fotboll och Tomas Johansson / Simon Aspelin mot diverse polacker i tennissemin. Det blir nog en bra dag i OS.

DOCK.. ÄRLIGT! Kaviar med banansmak, kaffe med daim, glass med ostkaka och jordgubb? Ärligt talat, vad fan är problemet med alla nya smaker.. ok, det är kul med nya smaker men någonstans så går det ändå över gränsen, ärligt, i sin jakt på nya tider och försäljningssiffror så går verkligen allt åt helvete. Detsamma gäller chipsbolagen, vem fan är det som köper dessa smaker? Helt sjukt,

/Alex "Z" Skalman

Varför tar pengarna ALLTID slut!?

Men allvarligt, vore inte livet så mycket bättre om man kunde få lön typ 2 ggr i månaden? För det första är det lättare att lägga en schysst budget över en kort tid och för det andra så skulle man i stort sett aldrig ha slut på pengar? Alla jag känner som jobbar på ett normalt jobb med normal inkomst (inte som blondinbulla och stina-lou förstås) har alltid slut på pengar X antal dagar innan lön! Kanske beror detta på att vi är så extremt prylkåta som Znappe sa i förra inlägget. Folk får lön, köper en ny tv och mp3 Ipod naaano och betalar räkningar sen är pengarna nästan slut. Gör något åt mänskligheten, snälla!?


/Brunettemeliii*

Prylar...



Jag har verkligen gått och irriterat mig på det här ett bra tag. Allvarligt, varför är vi så jävla prylkåta? Kan vi inte leva bra o vara lyckliga utan alla onödiga skitprylar som vi lägger ner våra surt förvärvade pengar på? Blir vi verkligen lyckligare av det? Det som borde göra en lycklig är väl ändå att ha det så att man klarar sig och har personer i sin närhet som faktiskt tycker om en? För har man det så borde väl inte en jävla lamborghini, rolexklocka eller monsterdator spela minsta roll för en persons välbefinnande? Eller?

Jag menar, förr i tiden så var folk lyckliga bara för att dom hade en frum/man, ett par barn, mat för dagen och tak för huvudet. Varför skulle vi vara så extremt annorlunda? Dom var människor och det är vi också... för nu... verkar ju gå allmänt utför, kanske lika bra om det startar ett brutalt kärnvapenkrig och mänskligheten utrotas och planeten får en chans att starta om med varelser som förhoppningsvis har lite bättre prioriteringar än vad vi har?

Allvarligt, hur blir jag lyckligare i själen av en 52" plasma-tv? Kan det verkligen slå att t.ex. bli älskad av någon som man själv älskar UTAN att ha rn 52" plasma-tv? Om du tycker det så är det något allvarligt fel i ditt skadade huvud och du kan då dra åt helvete...

Back to the roots - Love is happiness.

/Alex "Z" Skalman

Tele2 suger

Först skickar tele2 min räkning till fel adress, sen stänger dom mitt abonnemang vilket självklart leder till att jag väldigt frustrerad ringer deras kundservice och får så klart prata med någon som dom verkar ha värvat direkt från IV... trots att dom skickat till en adress där jag inte ens bor (vilket jag sagt till dom) så kan dom inte sätta på mitt abonnemang innan dom mottagit betalningen och efter mycket om och men så lovades det att det skulle vara på idag direkt om det var så att jag betalade igår vilket jag också gjorde... Sååååååå fungerar min telefon idag? Svar NEJ...

Imbecill

Idiot

Mentalt handikappad

- Tele2 Kundservice -

/Alex "Z" Skalman

Dagens Nyheter

Ät dig slät - på 28 dagar
  Rynkdoktorns mirakeldiet ersätter Botox i Hollywood Här är maten som gör synlig skillnad!


ALLVARLIGT!? Hur orkar aftonbladet? Snart dags att maila vår käre vän Kalle Jungkvist som är chefredaktör på tidningen och berätta det uppenbara för honom.... dvs, att han är en IDIOT. Att de som skriver sånt här är IDIOTER. Att de som läser sånt här är IDIOTER.

Läste också att Barack Obama tagit paus från sin valkampanj och drog till hawaii med familjen. Allvarligt, hur tänkte han nu? Om man som svart i USA ska lyckas med att väljas till president i ett land som är fyllt av konservativa, kristna högeridioter åt alla håll och kanter så har man fan inte råd att ta semester och äta GLASS mitt under kampanjen... Skärpning för i helvete...



Britney Spears har brutit tystnaden! Hon är tydligen frisk både fysiskt och psykiskt nu och äter bra o mår bra i allmänhet.... då kommer följdfrågan, VEM I HELVETE BRYR SIG? Troligen så att någon miljard människor suttit och väntat på att Brittan ska bryta tystnaden..... i 2 ÅR..... eller inte?

Jag vet att jag hade brottning på top10 av onödiga grenar i OS men såg ni när Ara Abrahamian blev rånad på en finalplats av ett gäng TOTALT imbecilla domare? Helt sjukt idiotiskt beslut, så även om brottning är extremt boring så måste man ändå hata orättvisan i det hela och Ara är värd respekt för att ha vägrat att tacka domare och motståndare och sed demonstrativt lägga sin medalj på mattan o sen gå därifrån... kolla in det här -> http://www.aftonbladet.se/webbtv/sport/os2008/article3100361.ab

Ara, vill du ha ett nytt jobb nu efter brottningen? Skicka ett mail till oss!

/Alex "Z" Skalman

Steffi-lou love you

Jag har ett tag nu gått och stört mig på en viss Stina-lou som måste vara världens tråkigaste människa. Tjejen ägnar hela sitt liv åt att fixa håret, göra videoupdates och gå ut med hundarna. VARFÖR läser folk hennes jävla mesblogg? För att köpa löshår?  Första gången jag såg Stina-lou så trodde jag att hon var typ 15 år men tydligen har hon lägenhet med sin sambo så jag undrar fan hur gammal hon egentligen är? Typ 17 kanske, som blondinbulla, eller Isabulla som Stina-lou gillar att kalla henne. Ingen bryr sig om att du säljer löshår och tvättar dina sminkborstar. Gör någonting kul människa! Gör alla en tjänst och lägg ner bloggen och skaffa ett liv!


Aja! Nu ska jag gå ut med hundarna, sen blir det hem och fixa håret sen blir det middag med älskliiiing. Jag kanske lägger upp en videupdate någon dag så håll koll! :)

/ Bunettemeliii*

"Z" Är tillbaka!

Allvarligt, hade ju inte sovit på 36 timmar så bestämde mig för att "vila" lite till backyard babies bara och sen stod jag i en total idiotkö... vet inte vilken störning dom som jobbade i baren hade. Men Allvarligt, ska det ta 45 minuter för att få en utspädd 3,5a för 50 kr innan Takida? HELT JÄVLA INSANE! O sen får dom fan ta o fixa sl-automaterna ordentligt, gick absolut inte att betala med kort vilket ledde till 3 minuter tjafs med busschauffören i en överfull buss klockan 23.30 vid skansen. Herregud, hur jävla svårt ska det vara?

Nu är det dags att dricka morgongregor och hitta nya saker att hata!

/Alex "Z" Skalman


Rädda Znappe, död eller levande!

Nu är det så att vi har helt tappat bort våran vän Alex "Z" Skalman, han sågs senast på djurgården tillsammans med ett gäng tjejer runt kl 19 men nu är han helt försvunnen. Vi vet att Znappe bar jeans och kavaj och var ganska så onykter när han försvann me mer än så vet vi inte. Ryktet säger att han blivit utslängd från konserten de skulle se men vi är inte helt säkra om denna fakta stämmer ännu. Znappe är lång och smal och har en ovanligt stor näsa (för att vara svensk) Annars ser nog Znappe ut som vem som helst. Hjälp oss att hitta Znappe!


/ Brunettemeliii*

En hårig röv? Ja tack!

Men allvarligt det här är bara helt jävla sjukt! Vem fan vill ha en sådan röv? Framför allt vem vill ligga med en tjej med sådan röv? Ta steget och vaxa eller raka dig tjejen! Gör vad som helst! Helt allvarligt så vill jag kräkas när jag ser den här bilden. Finns det verkligen folk som tänder på det här? Jag var bara tvungen att dela med mig och fråga er, vad tycker ni egentligen om rövskägg? Om någon av er där ute finner detta attraktivt så hör gärna av dig. Vill vill förstå dig!



För er skull förminskade jag den! :S
//Steffie-lou

Steffie-lou videoupdate


Ledsen att jag glömde bort dagen outfit, hoppas ni gillar videoinlägget iallafall! Puss & Kram, ses på stan! / Steffie-lou

Vattenpölar

Allvarligt, jag blir så jävla förbannad ¨på dessa vattenpölar som främst ligger på asfalterad väg. Jag menar, här snackar vi folk som har som yrke att lägga asfalt o ändå blir det så sjukt ojämnt att om det regnar i typ 6 timmar så måste man vada sig fram för at ens ta sig ner till centrum för att köpa lite gregor (KVW Chardonnay 13,5% 195 kr, 3l)... Det är helt sjukt, om man bara haft ett automatvapen så hade ju någon fått betala...



Det som stör mest är ju dock genvägarna som går igenom typ.... INGENTING? varför är inte asfalten där? Nej men ok... vi ska bada i gegga för att våra fina norrortskommuner är för snåla för att bekosta asfalt åt sina invånare... det låter nästan som att blondinbulla skulle vara landshövding över Uppland eller nåt.. kan ju knappast bli så här värdelöst annars... Allvarligt...

/Alex "Z" Skalman

bolaget? apoteket?

Men allvarligt, vad fan är poängen med att ha apotek och systembolag bredvid varann? Ni måste ju ha märkt hur det hänger ihop? Är det så att gamle Reinfeldt fått en galen nyck och ska få hela svenska folket att bli beroende av både piller och fin alkohol innan nästa val då han helt plötsligt drar ner skatterna på allt han fått folket beroende av (är ju inte så mycket kvar o dra ner skatterna på om man tänker efter..) ... skulle inte förvåna mig direkt, jag menar... han är ju trots allt moderat! Täby forever.... eeeh... NOT!

/ Alex "Z" Skalman

Sveriges sjukvård suger k*k

Idag skulle jag till mödravårdcetralen och ta ut min p-stav som suttit i min arm i tre långa år för att byta ut den mot en ny. När jag väl sitter inne med barnmorskan så börjar hon känna lite på armen och tycker att den verkar sitta väldigt långt inne så hon går och hämtar sin kollega.


Bilden har ingenting med texten att göra!


Dom gör sticktest osv för att kolla så att jag är tillräckligt bedövad och lägger sedan ett snitt precis i början av där staven sitter. Hon tar sedan fram en tång och börjar gräva i såret och jag säger till henne att det gör ganska ont men hon säger att det är lugnt? VADÅ LUGNT? Det gjorde skitont! Iallafall det hela slutar med att kvinnan inte ens hittar staven! Den är lixom lika stor som en tändsticka och sitter innanför min hud? Hur svårt kan det vara? Räcker det med att man har läst idrott A för att bli barnmorska eller? PINSAMT! Svenska sjukvården borde kräva mer av sina anställda. Hur ska vi kunna lita på dom annars? Nu har jag iallafall fått en ny tid hos en riktig doktor, jag får väll hoppas att han hittar den!


/Brunettemelii*

tare shueeee

hej, nu när mina fina vänner har presenterat sig är det nog dags för mig. Jag heter steffie-lou och är 14 fina sommrar, jag tycker om att HATA och att leka dress up barbie. Ett annat intresse jag har är att hata ambulansförare. men allvarligt vem tappar nån i marken med huvudet före? SKAFFA EN RIKTIG UTBILDNING IDIOTER... Det va nog allt för mig idag puss och kram vi ses på stan!
 



/Steffiie-lou

Brunettemeliii*

Nu när Znappe lagt ut en presentation av sig själv lär ju jag också göra det av rent tvång. Jag heter brunettemeliii och är 17 och fyller snart 18. Yey krogen here I come! Mitt största hat är alla fjortisar som bloggar och som lyckas få fler läsare än jag och jag har ändå en snygg guldbikini lixom? Mitt största intresse är att läsa bloggar och rida häst.. och annat förstås *fniss*



/Brunettemeliiii*

Sexnovell på topplistan?

Hur pinsamt är det inte att sexnovell ligger etta på blogportalens mest sökta termer? Är det ingen som får sig ett ligg i detta land längre? Ärligt, skärp er nu... börja gå ut o sluta blogga så slipper ni sitta o runka / smeka er till sunkiga sexnoveller skrivna av Linda Rosing eller nån random fjortiz... iofs är det väl typ samma sak men ändå... eller okej... Blondinbulla e väl inte en random fjortiz men visst fan e hon fjortiz...

så för att bara sammanfatta för alla er idioter därute... SLUTA RUNKA, BÖRJA KNULLA .... fittnyllen

/Alex "Z" Skalman

Znappe in da house!

Kanske dags att vi börjar presentera oss? Jag är iallafall alex "znappe" skalman! Dock så går det att hitta mig under det pseudonyma namnet Znappe Nordqvist på facebook, så vill ni hata tillbaks så är det dit ni ska! Jag kommer hur som helst att blogga om världsnyheter, sport och idiotiska innefigurer som Linda rUsing och Alex schUlman... vi ses senare idag bejbis ;D



Mr Z o Gregor, bästa vänner!!!!!

/Alex "Z" Skalman

klä dig som mig, frågestund

"klä dig som mig" har sakta men säkert lockat till sig mer och mer läsare trots hennes ointressanta inlägg om hur trött hon är och hur jobbigt det ska bli att börja skolan igen. Hennes liv är inte speciellt intressant och hennes blogg går endast runt på hennes otroligt "intressanta" frågestunder hon har samtidigt som hon sitter och klagar över att hon KNAPPAST hinner svara på allaaaa dessa frågor på en dag. Dagens outfit måste vara det mest spännande man kan se i en blogg över huvud taget, speciellt i "klä dig som mig". Det enda vi gillar med "klä dig som mig" är att hon inte vet själv att hon börjar bli en känd bloggare vilket märks tydligt i inläggen. Jag menar: Hej, vad det vällar in frågor! Det kommer att ta evigheter att svara på alla! jag kanske får dela upp svaren i två delar. Men det är jättekul att se alla frågor och det ska bli ännu roligare att svara på dem! Jag låter frågorna välla in några timmar till innan jag svarar på dem<3
Tjejen ser ut som en docka och verkar ha samma IQ också och tro mig, hennes photoshopade bilder kommer aldrig fungera i längden.

/ Brunettemeliii*

Schulman, Idiot eller bara idiot?

Allvarligt, någon som jag verkligen stört mig på länge nu är Alex Schulman. Hur i helvete lyckades han bli känd från första början? Visserligen så lever vi ett så pinsamt land att det går att gå från att knulla i tv till att sedan bli rikskändis, gråta ut i kvällstidningar och sedan få en av sveriges mest lästa bloggar. Nu kom jag lite offtrack här men jag måste bara säga att om det finns NÅGON därute som läser Linda Rosings blogg för att dom tycker den är bra eller att hon är en bra person som förtjänar så många läsare så måste jag meddela att jag föraktar er fullständigt av hela mitt hjärta..

För att återgå till dagens hatobjekt som egentligen var Alex Schulman. Han är ful, inte rolig nånstans och har en fru som skriver en av de sämsta bloggarna i mannaminne. VARFÖR ska han få straffa oss med sin dekadenta humor och otroligt dåliga självinsikt, likt blondinbulla så verkar han tro att han i princip kan göra vad han vill och att världen ligger vid hans fötter... Snälla Alex, gör oss en tjänst och kryp tillbaka under den sten som du kom ifrån. Befria internet, tv och tidningar från dina idiotiska kommentarer och åsikter.


Dessutom, nu när vi ändå är inne på media. Kvällstidningar är fantastiskt patetiska och det är också en del av det svenska folket. Om man ska tro aftonbladet och expressen så är "Lena 56, Gick ner 14 kg på 3 veckor!" en större nyhet än världens alla konflikter, katastrofer, mord, våldtäkter m.m. Så alla som köper en tidning med en sån löpsedel måste ju vara totalt efterbliven!

Är du en av dom så hör gärna av dig, hela MenAllvarligt-crewet ser fram emot det, bring it on.

NU är jag klar med hat för ikväll, ha en bra onsdag allihop! Dags o sova lite innan man måste upp och läsa vad för roligt Linda Rusing, Blondinbulla, Stina-loOou och alla de andra ska göra idag... och ack ska vi inte glömma VAD DOM HAR PÅ SIG! ... Kan knappt bärga mig *ooooooh*

/Alex "Z" Skalman

OS - För er retards

Crackheads....



Men allvarligt! Ärligt talat, vad är det som inte stämmer i huvudet på topparna inom den olympiska organisationen? Är det någon som egentligen funderat på hur idiotiska en del av de s.k. "sporterna" är? Visst, mångfald är väl kul på sitt lilla sätt men detta är ändå de olympiska spelen! Men allvarligt, för att ta ett exempel: Golf som är en av världens absolut äldsta OCH största sporter finns ej representerat medan t.ex BMX, kanotslalom och vattenpolo finns med! Det är helt befängt, någon måste ju röka på rätt bra där borta för att detta ska vara rimligt. Känner att jag bara måste lista dom 10 dummaste sakerna man kan tävla i på OS:

1. BMX - Allvarligt? Jag hade en schysst BMX när jag var 9... varför var inte jag med på OS!?
2. Kanotslalom - Har ni någon gång sett det så förstår ni vad jag menar, ser skitkul ut men för i helvete, vad har det här att göra!?
3. Vattenpolo - Okej! Typ spela nån sjuk mix av handboll eller liknande i vatten? Ser inte klokt ut, om någon kan förklara varför detta är en fantastisk OS-gren så får ni gärna höra av er!
4. Dubbeltrap - Jaha, lerduveskytte... strålande. Även fast vi har guldchans genom Håkan Dahlby så kan jag inte låta bli att spy galla över att den här grenen är med!
5. Konstsim - Say What? ALLVARLIGT!
6. Landhockey - Någon sjuk hybrid av bandy och hockey på gräs, ser inte riktigt klokt ut... jag... finner inga ord...
7. Fäktning - Är det år 1243?
8. Bågskytte - Robin Hood? ...
9. Velodromcykling - Cykla runt i en oval i högsta fart känns som något man gör när man e 14 och drömmer om att bli nascarförare.... eller?
10. Brottning - Var ju bara ett måste att klämma in brottningen på listan. Stora, starka män som kramas i tighta trikåer.. Do I need to say more?

Och Allvarligt, vad var grejjen med det brutala loopandet av Emma Johanssons silvermedalj i linjeloppet?? Var helt sjukt, vi satt där och räknade lite vagt och jag är rätt säker på att vi ÅTMINSTONE fick se det 12 ggr under 2 timmar. Alltid avslutandes med kommentatorns orgasmliknande "Puuuuuh...... oooooooh....". Dessutom så rullar en text konstant nere i bilden om att hon vunnit silver... OCH ärligt talat, vem hade den blekaste aning om vem hon ens var 10 minuter innan hon cyklade i mål? Lite väl överhypat.

För o inte tala om svt's studieankare som sköter de flesta intervjuerna under dagarna. Hon har verkligen noll koll men försöker ändå ställa lite schyssta ingående frågor om själva grenen intervjuoffret utövar genom att läsa rakt av från sitt papper utan att förstå ett SKIT av svaret hon får innan hon snabbt hoppar över till nästa intetsägande fråga. GÅ TILLBAKS TILL LILLA SPORTSPEGELN DÄR DU HÖR HEMMA?! ... herregud..

ps. det går fortfarande att se Emmas silverspurt på www.svt.se/sport ! Yeeeeesh! ds.

/ Alex "Z" Skalman

tack för kärleken

Jag måste bara passa på att tacka för alla söta kommentarer vi har fått på de senaste inläggen, jättegulligt tjejer! Ett speciellt tack till Fannu som tog sig en timma för att berätta hur omogna vi är och hur pinsam bloggen är, dock är det inte omoget att skriva om hur orolig ens mamma är för att man super så mycket? Och att hon brukar dra hem kåta killar från krogen. Det är också moget. Vi gillar att du tog dig tiden att hata oss tjejen!

/Brunettemeliii*

blondinbulla, sveriges nya barbiepresident?

Blondinbulla, alla svenskar vet vem som tjänar mest pengar i sverige på att visa sina otroligt "snygga" kläder från dolce gabbana och visa vilken sallad hon åt till lunch. Att göra sådan reklam för sin otroligt söta pojkvän från norrland så han går upp på bloggportalens litsor på en dag är ju extremt jävla pinsamt? Hej mitt namn är blondinbulla och jag är 17 år och tror att jag kan styra hela jävla världen? Jag tror personligen att blondinbulla bara utger sig för att vara en extremt politiskt insatt nolla men frågan är om hon faktist är sådan på riktigt, hon ser ju ut som en korkad sönderblonderad barbiedocka lixom? ¨Sen säger hon att hon aldrig färgat håret men vem ska tro på det? Fjortisar som är 5 år?
Sveriges nya statsminister, BARBIE!


Blondinbulla <3

Problemet med blondinbulla är inte alla läsare hon får, inte pengarna heller. Jag bryr mig inte alls, det är hennes sjukt dåliga självinsikt som stör mig. Det jag menar är att kvinnan bloggar om sin dåliga acne och får 300000 läsare i veckan? Det är ju bara pinsamt! Hon lever lyxliv på stureplan för att hon gör reklam för olika töntiga produkter som ingen köper iallafall? Och lilla bulla tycker att det är brist på respekt mot lärarna när man går i mjukisbyxor i skolan? Hur moget är det på en skala 1 till 10? Nej som en nära vän en gång sa till mig, vi borde köpa upp blondinbulla och göra mänskligheten en tjänt och lägga ner den!

"Hej bloggen idag ska jag på fest och jag är sååååååå glaaad för det!"
/ Brunettemeliii*


köpa ett par fula skor?

Vi hade haft bloggen i 1 minut så kommer någon jävla idiot och spammar om att hon ska sälja skor på tradera? Som att vi bryr oss? Helt allvarligt! NOLLA! Om någon är dum nog att vilja köpa josefines fula skor kan ni ju kolla hennes mongoblogg: http://juiiice.blogg.se/

/ Brunettemeliiii*

Välkommen till min nya blogg! INTE

Heeeeej bloggen!

Välkoma till den mest hatande bloggen i sverige, vi hatar allt och alla utom oss själva. I den här bloggen kommer ni kunna läsa om allt vi hatar, det kommer skrivas om bloggar, nyheter och allt i allmänt! välkomna mina vänner!

/ Men allvarligt crew

RSS 2.0